Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Care sunt cauzele imbatranirii ovariene premature?

Raspuns mamica: "Cauzele imbatranirii ovariene prematura sunt anumite anomalii autoimune, absenta unor enzime, inflamarea glandei parotida, probleme de ordin genetic, tratamente care au la baza chimioterapia, intoxicatii ale organismului cu substante chimice nocive. Fumatul, alcoolul, stresul, dieta dezechilibrata, oboseala si iginena necorespunzatoare duc de asemenea la aceasta afectiune."

Raspuns mamica: "Din cate stiu cauza principla a imbatranirii ovariene premature este atunci cand ovarele nu mai functioneaza normal. Alte cauze sunt radioterapia, chimioterapia. De asemenea, mai sunt si alti factori de risc precum tutunul, alcoolul, stresul. Este clar ca multe femei chiar si pana in 30 ani sufera de menopauza prematura."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.