Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Exista o mamica ce a incercat lucrul de acasa? Doresc sfaturi,multumesc.

Raspuns mamica: "Personal ma gandesc la asa ceva. Sunt multe mamici care prefera sa stea acasa cu copilul si sa faca rost si de o sursa de venit. Multe vand hainute sau jucarii (noi sau sh) pe site-urile de socializare/vanzare, altele fac figurine de ipsos pe care le vand..."

Raspuns mamica: "Eu vand hainute si alte lucruri pe diverse site-uri, mai sunt inscrisa si pe diverse site-uri cu reclame si cu chestionare. Nu se castiga cine stie ce, dar macar incerc sa fac un banut si sa mai treaca rutina zilnica. Mama mea, dar in italia, coase foarte mult la masina, le mai face referate la unele de la serviciu (stie italiana mai bine decat cele care locuiesc acolo de cand s-au nascut)."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.