Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

De la ce varsta si cat timp au voie copilasii sa priveasca la TV?

Raspuns mamica: "Din cate am vazut exista un program de desene animate pentru bebelusi, deci dupa varsta de un an cred ca il poti lasa sa priveasca un timp mai scurt la televizor. Se spune ca copilul nu trebuie lasat la televizor mult timp pentru a nu crea confuzie intre lumea reala si cea imaginara."

Raspuns mamica: "Exista desene special concepute pe categorii de varste, poti cumpara dvd-uri cu desene corespunzatoare, unele ajuta copii sa adoarma, altele ii invata cuvinte, forme, altele le arata cum sa faca exerciti, depinde de varsta, nu e daunator televizorul, dar sa nu se depaseasca masura."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.