Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 8 ani si 14 ani « inapoi

Cum pot sa-l incurajez pe copilul meu sa fie mai independent?

Raspuns mamica: "Independenta se dobandeste pe parcurs nu dintr-o data. Pentru asta trebuie sa nu il mai ti tu dupa tine si mereu pe langa tine, lasa-l si pe el singur, invita copii pe la el, probabil ca are si el prieteni la scoala, colegi, lasa-l in excursii de-o zi sa se mai relaxeze."

Raspuns mamica: "Eu as vrea sa depinda de mine, poate ca suna putin egoist dar imi este frica de momentul cand vor deveni independenti... totusi copilul tau este inca mic, abia invata ce este viata si incepe sa se desprinda de tine ca mama, da-i libertatea necesara pentru asta."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.