Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

De curand am avut o cistita hemoragica si am si eliminat niste pietre; cum as putea sa previn sa mai fac pe viitor?

Raspuns mamica: "Asta am avut si eu acum cateva luni, tot asa am eliminat acasa pietrele la rinichi, dupa care am fost la urgenta si mi s-a spus ca nu mai am nici una. Acum trebuie sa sa ai grija ce mananci si mai ales ce bei ca nu cumva sa se formeze la loc si sa ai din nou probleme."

Raspuns mamica: "In primul rand, trebuie sa fii atenta ce fel de apa folosesti. Fa un test, iar daca concentratia de nitrati este mare, elimin-o din alimentatie. Apoi incearca sa descoperi ce alimente ar pute provoca formarea de pietre. Incerca si cate un consult pe an, pentru a observa din timp starea rinichilor."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.