Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

O femeie poate fi insarcinata daca nu are niciun simptom?

Raspuns mamica: "Poate fi. Nu am intalnit cazuri, dar acum un an sau doi, era o emisiune pe tlc despre femei care au nascut fara sa stie ca sunt insarcinate sau fara sa aiba macar un simptom de sarcina - nici macar nu au luat in greutate, burtica nu le crescuse. Li se facea rau, iar la spital... surpriza... erau mamici."

Raspuns mamica: "Se prea poate, sunt femei care nu au senzatii de greata, nu au arsuri, nu li se umfla picioarele, dar destul de rar. Asteapta sa vezi cu siguranta daca esti insarcinata si apoi sa mai avanseaza sarcina si cu siguranta o sa ai simptome. Dar mai bine sa nu ai iti fie rau si sa ai o sarcina cat mai usoara."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.