Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cum ingrijim dintisorii de lapte ai micutilor?

Raspuns mamica: "Inca de la 4 luni si jumatate am inceput cu un masaj usor al gingiilor cu o compresa sterila infasurata in jurul degetului meu inmuiata in apa plata, apoi am trecut la periile de gingii speciale care nu irita si usor, usor am trecut la pasta de dinti si periuta. am respectat spalatul de 2 ori pe zi dimineata si seara si ori de cate ori vedeam ca ramane ceva papica intre dintisori dupa masa."

Raspuns mamica: "Cand sunt inca mici trebuiesc gingiile spalate, apoi cand ii dau dintisorii exista in farmacie o pasta de dinti pana la varsta de un an fara fluor si are si un fel de degetar pentru a nu ii lovi gingiile. Apoi de la un an incepeti sa ii spalati dintisorii cu perie de dinti specifica varstei."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.