Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Ce sa fac cand fiul meu se loveste de mobila mai mereu?

Raspuns mamica: "Se loveste accidental sau se loveste intentionat? Daca se loveste intentionat atunci cel mai indicat ar fi sa mergeti la medicul pediatru care il are sub supraveghere si sa il consulte sau sa il trimita catre alt medic de specialitate. Daca se loveste accidental atunci incearca sa pui ceva."

Raspuns mamica: "Copilulse loveste de mobila pentru ca fuge si inca nu are reflexul format cand trebuie sa se opreasca pentru a nu se lovi. Pana mai creste si poate aprecia distanta ca sa nu se mai loveasca trebuie sa faci cu el activitati si sa nu il lasi sa lerge prin casa."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.