Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cum rezolvam incapatanarea unui copil? Va confruntati cu asa ceva?

Raspuns mamica: "Cred ca toate mamicele se confrunta cu asa ceva. Eu una ii explic copilului meu de ce nu poate sa faca sau sa aiba un anumit lucru si ma mentin ferma in decizia mea. Nu trebuie sa cedam in fata copilului deoarece atunci ei vor stii ca intotdeuna pot obtine ceea ce isi doresc, dar si atunci cand le promitem un lucru sa ne tinem de cuvant."

Raspuns mamica: "Da, intradevar copii sunt incapatanati atunci cand vad ca le merge. Incearca sa ii explici ferm de ce este mai bine asa cum zici tu si daca nu vrea nu ii mai oferi atentie. O sa vina el singur la tine, daca vede ca nu il bagi in seama. Mult noroc si multa rabdare!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.