Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Sa facem un joc. Ganditi-va ca aveti, nu stiu, peste 10 copii cu varate cuprinse intre 3 luni si 24 de ani. Cum credeti ca v-ati descurca din toate punctele de vedere (mental, financiar etc.)

Raspuns mamica: "Oau! 10 copii.... Cred ca mi-ar face placere. Imi plac familiile mari, cu multi membri. Iti dai seama cate pareri si cate idei... Si cate rasete, si cata bucurie. Partea financiara lasa de dorit, in rest cred ca totul ar fi bine. Si-apoi, cand se aduna toti la masa e o adevarat sarbatoare. Bineinteles, daca fiecare a fost educat sa-si aduca aportul la treburile casei ."

Raspuns mamica: "E destul de dificil sa te gandesti la asa o varianta. Daca ar fi asa, siguri acei copii ar fi crescuti cu dragoste. Odata ce am hotarat sa avem 10 copii, am evaluat situatia din toate punctele de vedere, asa ca nu ar exista probleme de nici un fel."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.