Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Vomit intruna tot ceea ce mananc - copilul va fi bine ?

Raspuns mamica: "Stai linistita ca si eu am patit la fel cand am fost gravida, vomitam tot ce mancam, inclusiv apa, mancam doar lamai si m-a tinut cam pana la 4 luni daca nu mai mult. A fost groznic, dar stai linistita ca nu pateste copilul nimic, este normal, am inteles ca este bine cand vomiti in sarcina."

Raspuns mamica: "Da e nasol, si eu la fel am fost, am vomat pana in ultima clipachiar inainte sa nasc, incearca sa mananci putin si des, stiu ca e greu, dar trebuiesa hranesti copilul, daca nu mananci nu are de unde sa isi ia ce ii trebuie, el isi ia ce-i trebuie din rezervele tale, dar tu te vei simti foarte rau, daca nu poti manca mergi la medic si spune-i ca sa-ti puna o perfuzie si ia vitamine."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.