Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

De ce am pierdut sarcina? Nici acum nu stiu. Care ar putea sa fie cauzele ?

Raspuns mamica: "Cauzele unui avort spontan, sarcina oprita din evolutie, despre asta vrei sa intrebi, presupunand ca l-ai pierdut avand sarcina mica, sunt multiple: poate fi vorba de stres, nesomn, poate ai mai auzit pe cineva in familie cu asemenea probleme, sau poate nu ti-ai dat seama din timp si ai ajuns prea tarziu. Cauzele sunt multe, dar trebuie sa fi foarte linistita, si sa stai la pat data viitoare. Sanatate si sper din suflet sa ramai insarcinata din nou si sa te poti bucura pana la capat de sarcina."

Raspuns mamica: "Cauzele pot fi multiple - de la un avort spontan suferit, o iminenta de avort pana la alimentia adoptata de tine in timpul sarcinii. Pentru urmatoarea sarcina va trebui sa fii pregatita atat psihic, cat si fizic. Refacerea uterului poate dura cel putin 3 luni."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.