Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Poti sa ramai insarcinata in timp ce iei contraceptive ?

Raspuns mamica: "Da. Nicio metoda contraceptiva nu este 100% sigura. Prezervativul se poate rupe sau este pus incorect, pastilele poti uita o zi sa le iei, diafragma e mai greu de folosit etc. Una dintre cele mai sigure metode, dupa parerea mea, este implantul contraceptiv subdermic. Am o prietena care si-a implantat asa ceva si nu are probleme. Il poti purta pana la 3 ani. Dezavantajul este, dupa parerea mea, ca menstruatia ii vine o data la 3 luni."

Raspuns mamica: "Daca le iei cum trebuie si nu uiti sa le iei, sau nu iei antibiotice, ca acestea scade eficienta pastilelor, nu poti ramane gravida. Acum dupa cum stim nici o metoda nu este sigura, nici legarea trompelor, dar daca esti precaut nu vor fi probleme cu sarcina."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.