Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata










preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cand laptele nu mai este principalul aliment, regurgitarea inceteaza ?

Raspuns mamica: "Sa sti ca la fetita mea regurcitarea a durat pana la varsta de 7 luni ,apoi a incetat si inca sugea la san.Deci nu stiu ce sa iti spun daca regurcitarea tine neaparat de laptele la san sau cat ii dai ,cred ca este doar cat este mic,cateva luni apoi inceteaza."

Raspuns mamica: "De regula regurgitarea tine de primele luni de viata cand copilul mananca doar lapte, si cei care sunt alaptati regurgiteaza mai des. Atunci cand sunt mici si mananca lacom da surplusul de lapte inapoi, regurgiteaza, apoi cand "invata" sa manance cat le trebuie inceteaza acest lucru :)"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email



* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi



 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.