Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce alimente cu valoare digestiva includeti in dieta de Paste?

Raspuns mamica: "Friptura de ied este cea mai usoara pentru digestie. Deobicei o masa traditionala de Paste este umpluta cu fripturi, sarmalute care nu lipsesc niciodata de la astfel de sarbatori, salata beof mai fac nici asta nu lipseste din casa mea de Paste si de Craciun, tot felul de fripturi, aperitive, la fripturi adaug si salate si bineinteles oule rosii."

Raspuns mamica: "Un rol esential pentru digestia noastra il au enzimele digestive care se gasesc in tractul digestiv dar si in saliva sau stomac. Astfel trebuie sa consumam alimente bogate in enzime alimentare. Enzimele alimentare le gasim in ALIMENTELE CRUDE. Atunci cand alimentele se gatesc ele devin MOARTE adica enzimele alimenatre sunt distruse. Cei care aveti intoleranta , fi ea la lapte, la gluten sau la orice altceva, inseamna ca deja corpul nu mai produce enzimele de care are nevoie pentru a putea descompune dar digera acel aliment."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.