Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Ce fac daca bebelusul meu si-a pierdut constienta?

Raspuns mamica: "Daca copilul dumneavoastra a lesinat si a ramas inconstient atunci nu mai stati si mergeti imediat la doctor, la urgenta deoarece a ramas fara oxigen si deasemenea creierul lui a ramas fara oxigen si ii poate cauza sechele severe. Nu mai asteptati si mergeti la urgenta."

Raspuns mamica: "Anunta salvarea si spune-i ce a patit copilul insa asta urgent, ti-as recomanda sa inveti aceste lucruri de prim ajutor ca in caz de Doamne fereste se intampla asa ceva sa stii cum sa reactionezi; exista carti despre cum sa oferi prim ajutor in astfel de cazuri."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.