Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Pana in ce etapa a sarcinii pot sa calatoresc cu avionul?

Raspuns mamica: "Pana in al treilea trimestru de sarcina, daca nu este nici un pericol si sarcina decurge normal, fara probleme, poti sa mergi cu avionul, cel putin asa spun medicii; in al treilea trimestru de sarcina exista riscul sa nasti prematur din cauza socurilor."

Raspuns mamica: "Trebuie sa stii ca multe companii aeriene au refuzat sa mai primeasca femei gravide in avion, datorita faptului ca li se poate face rau, dar daca ar fi sa o luam pe trimestre cred ca in ultimul trimestru ar fi bine sa eviti mersul cu avionul spre binele tau."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.