Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Vreau sa-mi cumpar un parfum bio din online (Chanel n 5). Insa, cum as putea sa stiu daca sunt alergica la el din moment ce nu pot sa-l testez? La noi in oras nu am gasit.

Raspuns mamica: "In primul rand, aveti grija de pe ce site cumparati parfumul. Nu vreti sa va treziti cu o copie ieftina si fara esenta. Puteti comanda un tester, este mai ieftin, cu ajutorul caruia sa testati daca sunteti alergica sau nu. Astfel veti vedea si cat persista mirosul. Daca nu tine pana a doua zi (24 de ore), nu este original."

Raspuns mamica: "Daca este bio nu cred ca puteti face alergie, asta daca nu sunteti cumva alergica la vreun ingredient pe care il contine. Trebuie sa stiti acest lucru daca ati folosit si alte parfumuri, daca nu ati facut pana acum alergie la parfumurile care nu au fost bio cu siguranta nu veti face la acesta."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.