Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Mamici, aveti uneori cate un moment in care va vine sa plangeti fara motiv?

Raspuns mamica: "Oleu... da, si in ce hal... nu stiu ce e cu mine, dar eu dau dintr-o stare in alta foare repede. Aici ma vezi ca rad, in secunda 2 ma bufneste plansul fara sa imi zica sau sa-mi faca nimeni nimic. Probabil un psiholog mi-ar putea pune vreun diagnostic. Eu zic ca e si o mica depresie."

Raspuns mamica: "Din pacate sunt mai multe momente... mai ales seara cand copii mei dorm... pur si simplu am apuca plansul! Stau si privesc pe geam si incep sa plang... nu pot explica de ce... se intampla pur si simplu! Stau la bucatarie si pregatesc mancare... si dintr-o data incep sa plang... si ma intreb ca o bleaga... de ce?"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.