Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Care este probabilitatea sa mai fac un alt avort spontan?

Raspuns mamica: "Depinde, daca ai suferit un avort spontan nu inseamna ca de fiecare data cand incerci sa ramani insarcinata vei suferi iar un avort spontan, dar trebuie sa stii ca daca ai avut unul exsita riscul sa mai faci, intreaba medicul si iti va recomanda ce masuri de precautie trebuie sa iei."

Raspuns mamica: "Probabilitatea este mult mai ridicata la femeile care au mai suferit un avort spontan, dar asta nu este o regula. Trebuie sa mergi la un ginecolog si sa ii spui si el iti va da niste pastile pentru prevenirea iminentei de avort si asa riscul scade sa mai faci un avort spontan."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.