Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Dorinta puternica, si gandul la simptomele de sarcina te pot determina chiar sa ai simptome de sarcina ?

Raspuns mamica: "Da, cu siguranta da. Se numeste sarcina falsa sau sarcina fantoma. Atunci cand o femeie isi doreste foarte mult un copil isi provoaca involuntar prin autosugestie simptomele sarcinii. O femeie care incearca de mult sa faca un copil, devine iritata, deprimata si isi creeaza mediul perfect pentrtu aparitiia sarcinii false."

Raspuns mamica: "Da,atunci cand este dorinta arzatoare si sarcina propriu-zisa nu se instaleaza, apare asa zisa sarcina falsa. Pot aparea simptome asemanatoare sarcinii ca si durerile de burta, greturi, ameteli, balonare si senzatia ca exista un copil, din dorinta de a avea un bebe."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.