Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Mi s-a spus ca bebelusul meu este mic pentru momentul sarcinii. Ce se intampla?

Raspuns mamica: "Adica la varsta sarcinii care o ai copilul este prea mic? Atunci nu ti-a spus si din ce cauza? Fa mai multe controale, investigatii sa vezi cauza; copilul in mod nomal cel mai mult ia in greutate in trimestrul 3 de sarcina, in ultimele 2 luni mai bine zis."

Raspuns mamica: "Trebuie analizata cauza, depinde si cate kg are, depinde si de conformatia ta, suntmai multi factori, dar nu te speria ca sigur este ok si se va naste sanatos, asta conteaza cel mai mult, greutatea lui se poate regla pe parcursul primului an de viata. Dar e bine de vazut cauza."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.