Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Tuse pe fond alergic, v-ati intalnit cu ea la un copil de 4-5 ani ?

Raspuns mamica: "Da, se poate sa fie si pe fond alergic. Dumneavoastra trebuie sa incercati sa eliminati ce considerati ca ii provoaca aceasta tuse, balsamul de rufe, aerul prea inchis, mucegai, anumite tesaturi, animale. Sau puteti merge la un medic alergolog si i se vor face niste analize care va vor spune la ce este alergic."

Raspuns mamica: "Da, cu siguranta. Noi am patit-o mai devreme la 3 ani. Am eliminat tot ce putea intretine aceasta alergie. Dar cea mai buna solutie pentru tratarea tusei au fost aerosolii naturali cu sulf din satiunea Govora de Valcea. O recomand cu bratele deschise tuturor."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.