Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Pana la ce varsta se schimba ochii la copii? Fata mea are 10 luni, e posibil sa se mai schimbe ochii?

Raspuns mamica: "Este posibil sa se mai schimbe, dar nu prea mult .. o conturare preliminara a ochilor la bebelusi are loc in jurul varstei de 6 luni ... Insa de la aceasta varsta ochii se mai pot pigmrnta sau depigmenta ... Culoarea se va definitiva deabia in jurul varstei de 3 ani."

Raspuns mamica: "Copiilor nostri nu li s-a schimbat culoarea ochilor. Doar s-au definitivat mici nuante ale aceleasi culori. Avem ochi albastri curat, albastri cu margine verde si albastri cu margine maro. De schimbat complet... nu. Si nici nu am auzit. Poate, in unele cazuri, se intampla."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.