Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Cat de sigur poate fi atunci cand iti spune sexul copilului la 4 luni, nu e prea devreme? Cu eco 2 D.

Raspuns mamica: "Nu e devreme. Depinde cum sta bebe si daca doctorul are ceva mai multa experienta. La noi s-a vazut de la 12 saptamani la baietel, acum 2 ani. In schimb la fata cea mare, acum 13 ani, doctorul ne-a asigurat pe la 6 luni ca e baiat 100 %. La fiecare ecograf spunea ca e baiatel. Surpriza mare cand am nascut, mai ales ca ii cumparasem si hainute :)"

Raspuns mamica: "Nu e devreme deloc! Mie la 4 luni jumatate mi-a zis si in ziua aceea s-a nimerit sa ma consulte 2 doctorite si amandoua au spus acelasi lucru! Intr-adevar depinde si de doctor! Cu cat are mai multa experienta cu atat mai bine poti fi sigura 100%. Cel putin in cazul meu a avut dreptate!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.