Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Mamici si copii vostri vor manca din bucatele de sarbatori?

Raspuns mamica: "Cu siguranta vor gusta din delicioasele bucate de sarbatori,dar inca sunt destul de mici ca sa poata manca pe saturate. Macar sa guste, mai ales ca sunt extrem de pofticiosi. Dar la masa in familie vor avea si ei bucate lor traditioanle gatite ecologic."

Raspuns mamica: "Bineinteles. Eu le-am dat din totdeauna (evident dupa o ce am inceput diversificarea sau dupa 1 an, depinde de alimente) mancare gatita. Iar de sarbatori chiar nu as putea ca eu si ceilalti adulti sa manacam gratar sau mici, iar copiilor sa le pun piept de pui fiert si brocolli. Eu sunt de parere ca cel mic, ca si noi trebuie sa guste cate putin din toate. Important e sa nu facem excese!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.