Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Copilul meu de un an si 3 luni a devenit foarte atasat de mine. Ce pot sa fac?

Raspuns mamica: "Este normal sa fie atasat de tine, doar esti mama lui... si fetita mea este la fel, asta pentru ca am stat zi de zi cu ea, tot timpul, si s-a obisnuit numai cu mine si e normal sa fie atasata de mine cel mai mult, uneori si la taicasu plange, iar de dormit numai cu mine vrea, asta e ... se va obiisnui cand va mai creste si va merge in colectiv si cu altii."

Raspuns mamica: "Pai este absolut normal sa fie atasat de tine sau de partenerul tau de viata, de parintii lui. Pentru a avea un pic de libertate de miscare, sfatul meu e sa ai pe cineva apropiat familiei tale - mama sau soacra - cu care se poate obisnui mai usor si mai repede pana la inceperea gradinitei - unde situatia se va schimba."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.