Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

La ce ar trebui sa ma astept in timpul unei episiotomii?

Raspuns mamica: "Poate epiziotomii ai vrut sa spui, nu te astepti la nimic rau, medocul recurge la epiziotomie ca sa nu ti se rupa perineul, e mai bine decat sa ai ruptura de perineu pentru ca te vindeci mai repede si nasti si mai re pede si mai usor iar cusatura se vindeca relativ repede."

Raspuns mamica: "Doctorul decide daca este nevoie sau nu de epiziotomie. Aceasta consta intr-o mica taietura, inainte de nastere. Nu simti cand esti taiata si se vindeca relativ repede. O perioada nu o sa poti sta in sezut dar trece foarte repede. Poti folosi un colac medicinal."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.