Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Ati folosit Branca Ursului pentru a putea ramane insarcinate?

Raspuns mamica: "Am folosit branca ursului pentru a ramane insarcinata, dar nu am ramas. Acum sincer, rezultatele variaza de la o persoana la alta si cred ca trebuie incercat pentru ca nu se stie cum reactioneaza organismul fiecareia dintre noi. Eu am incercat si cu branca ursului si acupunctura si multe alte tratamente. In cazul meu sarcina a fost urmare a unei inseminari, nimic nu a dat roade, dar imi mentin parerea ca nu trebuie sa va lasati descurajata de rezultatele negative, ci incurajata de cele pozitive obtinute de alte persoane, iar eu am ajuns sa iau branca ursului tocmai pentru ca am citit ca ar da rezultate. Poate eu ma numar printre cele mai putin norocoase."

Raspuns mamica: "Din fericire, eu nu am avut nevoie. In schimb am o colega care a incercat mai multe tratamente, printre care si branca ursului. In cele din urma a ramas insarcinata, dar nu stie sigur care a fost solutia salvatoare. Se poate sa aiba efecte, dar nu in toate cazurile."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.