Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

A mai avut cineva un bebelus cu semn in forma de capsuna?

Raspuns mamica: "In forma de capsuna nu am vazut pe corpul niciunui bebelus, dar in schimb am vazut semne sub forma de maslina, cireasa si castravecior. Se spune ca aceste semne apar din cauza faptului ca mamei ii este pofta de ceva anume si ia fara sa ceara voie - mai pe romaneste fura si ascunde pentru a nu fi vazuta."

Raspuns mamica: "Da, eu am o prietena si fetita ei are un semn sub forma de capsuna pe obraz. In rest nu mai stiu spre exemplu fetita mea are 2 semne pe ceafa, unul pe fundulet si unul rosu dar care nu se vede foarte bine pe frunte. Se spune ca sunt copii insemnati daca au semne."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.