Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Ce fel de carucior ar trebui sa-mi cumpar pentru un nou nascut ?

Raspuns mamica: "Cel mai indicat este sa cumperi un carucior 3 in 1, care poate fi folosit si ca scaun de masina pentru nou nascuti, si landou iar pentru cand mai creste, carut sport, care se ridica. Exista multe variante iar daca dispui de fondurile necesare, putin mai ridicate decat media, poti face o achizitie foarte utila."

Raspuns mamica: "Un carucior 3 in 1 iti va satisface toate nevoile - incepand din prima zi de viata pana la varsta de 36 luni. Caruciorul 3 in 1 vine in formula completa, continanad: scoica - care poate fi atasata pe cadrul caruciorului, folosita ca scaun auto sau poate fi folosita ca si cos, landoul si caruciorul sport. Daca aveti noroc, puteti prinde la oferta si geanta de schimbat."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.