Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

De ce am senzatia de miscare in abdomen la 4 luni dupa ce am nascut?

Raspuns mamica: "Cel mai bine ar fi sa mergi sa iti faci o ecografie cel mai buna este cea interna pentru a vedea daca operatia, cusatura, taietura nu s-a infectat si este in regula se inchide normal. Poate ai gaze si esti balonata de aceea simti asa. S-au poate inca mai iei ergomed si asta iti da senzatia de gaze."

Raspuns mamica: "Uterului ii ia 9 luni sa revina la forma initiala pe care o avea inainte sa se instaleze embrionul acolo. E normal sa mai simti unele miscari, ca se aseaja la locul lui. Cel mai bine ar fi totusi sa iti faci o ecografie sa vezi daca totul este in regula."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.