Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Care este cauza de isi roade copilul meu de 4 ani unghiile ?

Raspuns mamica: "Nu stiu de ce au acest obicei, probabil si noi l-am avut, dar eu am reusit sa-l dezvat pe al meu cu o poveste destul de infricosatoare - in momentul in care iti rozi unghiile acestea se duc in burtica si vor continua sa creasca si in loc sa taiem unghiile de la manute si picioruse le vom taia pe cele de la burtica. Stiu ca suna ciudat dar la mine a tinut."

Raspuns mamica: "In mod normal rosul unghiilor are multiple cauze, dar cea mai des intalnita este de origine psihologica. La inceput isi rod unghiile deoarece ii vad pe ceilalti copii si incearca sa ii imite, dar apoi el isi gaseste un confort psihologic atunci cand este suparat, agitat sau cand il cuprinde teama. Psihologii spun ca acest obicei il au in / din conditii de stres, asa ca trebuie corectat, deoarece cu cat il lasi mai mult cu atat mai greu iti va fi sa il dezveti."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.