Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

La 7 ani este foarte rautacioasa.Cum ii pot schimba comportamentul?

Raspuns mamica: "E gresit sa spui unui copil ca e rautacios mai ales cand e vorba de copilul tau, personal cred ca e asa din cauza ta, daca tu crezi ca e rau asa se comporta si copilul, ei ne simt si se comporta intocmai cum ii influentam, daca copilul aude "esti rau" normal ca se va comporta ca un copil rau."

Raspuns mamica: "Am observat ca fetitele sunt in general mai mofturoase si rautacioase decat baietii, dar nu este o regula. Comportamentul se schimba daca este inconjurata de persoane echilibrate psihic, probabil in casa exista niste tensiuni pe care copilul le preia fara sa-si dea seama."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.