Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Ce lucrusoare a ales copilul dumneavoastra la un an, la mot?

Raspuns mamica: "Ultimul baietel stiu ca a ales cheile de la masina si o floare. Masinile ii plac foarte mult si abia astepta sa aiba una doar a lui. II mai place si sa gradinareasca. Mereu gaseste ceva de facut in gradina. Dar cel mai mult ii plac fetitele cu parul lung. Mereu se indragosteste de cate una. Si are doar 7 ani."

Raspuns mamica: "In general, copiii aleg lucrurile colorate sau care scot zgomote. Unul dintre baieti a ales un pix, o oglinda si o lingurita. Nu stiu cat de mult a contat asta, dar este olimpic national, este foarte atent la imbracaminte si ii place sa "bucatareasca". O fi doar o coincidenta, sau nu....nu pot spune."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.