Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Am dureri sub sani, aproape de coaste. Ce ar putea sa le cauzeze?

Raspuns mamica: "Daca nu esti insarcinata atunci ar fi bine sa mergi la un medic ecografist si sa iti faci o ecografie mamara sa vezi ce anume te deranjeaza sau mai bine o ecografie generala si asa vei sti exact ce anume cauzeaza aceste dureri. Asa vei fi mai linistita si mai poti lua No-spa pentru dureri."

Raspuns mamica: "Daca nu esti insarcinata, mergi de urgenta la doctorul de familie sa-ti dea trimitere la un medic specialist, sa-ti faca un ecograf, sa-ti dea sa faci niste analize amanuntite, dar pana una alta poti lua niste pastilute pentru dureri, no-spa astea doar amelioreaza durerea, nu trece."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.