Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Care ar fi cauzele pentru care bebelusul de 9 luni are, conform doctorului, ficatul usor marit?

Raspuns mamica: "Dar doctorul ce spune? Poate fi din cauza ca aluat prea multe medicamente, de exemplu paracetamol, si baietelul meu a avut ficatul marit, de fap a avut de 3 ori mai mari valorile decat cele normale si mi-a spus ca din cauza medicamentelor, a antibioticilor si antitermicilor, a paracetamolului."

Raspuns mamica: "Trebuie sa intrebi cel mai bine medicul care ti-a pus acest diagnostic. El ce ti-a spuc, din ce cauza are ficatul usor marit. Ai facut analizele de rigoare? Poate este din cauza antibioticelor, mai ales daca i-ai dat cu o saptamana inainte, influenteaza rezultatul."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.