Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Copilul meu e retras mai rusinos, oare isi va face prieteni?

Raspuns mamica: "Stati linistita. Cu siguranta isi va face prieteni, iar cu trecerea timpului va deveni mai indraznet. In cazul in care nu are un prieten de joaca, un vecin cu care sa se intalneasca mai des, nu-i nimic - toate acestea se vor schimba odata cu inceperea gradinitei."

Raspuns mamica: "Probabil ca atunci cand va merge in colectiv isi va schimba comportamentul si chiar daca va ramane rusinos tot isi va face 1, 2 prieteni, in general de cei la fel ca el; si mijlociul meu este rusinos si nu sta cu multi copii insa si-a facut o prietena la gradi :/"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.