Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Masajul este benefic in timpul sarcinii ?

Raspuns mamica: "Da, este, daca ti-l faca cineva care intr-adevar se pricepe si trebuie sa fie doar masaj de relaxare. Sa foloseasca produse naturale care sa fie administrate gravidelor fara nici o retinere, fara sa puna in pericol viata fatului. Ca exista creme si uleiuri care sunt interzise in timpul sarcinii."

Raspuns mamica: "Da, desigur! Bineinteles ma refer la un masaj de relaxare, nu unul agresiv ca cel anticelulitic de exemplu. Din ce stiu eu poti folosi ulei de masline pentru masaj, face si pielea frumoasa, fina si o hidrateaza. Iar un masaj in zona talpilor e neamaipomenit in perioada sarcinii: relaxare totala!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.