Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Ce trebuie sa facem ca un copil sa invete sa manance frumos ?

Raspuns mamica: "In primul rand parintii sunt direct raspunzatori pentru educatia copilului. Exemplul cel mai bun il va lua direct din comportamentul dumneavoastra, atat la masa, cat si in celelate activitati. Copii vor copia exact comportamentul dumneavoastra. Dar va mai poate ajuta si o vesela adecvata varstei."

Raspuns mamica: "Intotdeauna copiii vor copia comportamentul parintilor. Astfel voi puteti fi cel mai bun exemlu pentru el. Explicati-i cum trebuie sa manance si mancati si voi la fel.Mancati impreuna la aceiasi masa si dati-i farfurioare frumos decorate care sa-l incante."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.