Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Am avut dureri si spasme in partea de jos a abdomenului. Ar trebui sa ma ingrijorez?

Raspuns mamica: "Cel mai bine ar fi sa mergi la medicul tau care te supravegheaza pe timpul sarcinii si sa ii spui ca ai dureri si spasme in partea de jos a abdomenului. Din cate stiu eu durerile abdominale sunt normale datorita presiunii fatului, dar acum depinde si de intensitatea si frecventa lor."

Raspuns mamica: "In sarcina, femeile insarcinate se manifesta diferit de la un la alta, orice durere in sarcina nu este normala, durerea pe care o simti mama o simte si bebele, consulta mai bine medicul specialist,e u luam niste pastilute no-spa pentru durere, si le purtam la mine."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.