Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Pentru ce este folosit un cos igienic pentru scutece?

Raspuns mamica: "Cosul igienic pentru scutece este pentru scutecele folosite e bun pentru ca tine germenii si mirosul; eu personal nu am folosit insa stiu ca este practic ca am citit despre asta si parca puteai sa-l tii si in camera copilului, este prevazut cu niste pungi."

Raspuns mamica: "Cosul igienic pentru scutece este un recipient conceput special pentru depozitarea pe termen scurt al scutecelor murdare / folosite. Poate fi amplasat inclusiv in camera copilului, fara a emana mirosuri specifice continutului. Pretul mi se pare un pic cam piperat."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.