Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cum pot s-o fac pe fata mea sa se linisteasca singura?

Raspuns mamica: "Singurta nu o sa se linisteasca. Trebuie sa o inveti cum sa faca acest lucru. O poti tu lua in brate de cateva ori si ii poti canta un cantecel. Dupa aceea o poti invata cantecelul si il poate canta singura, atunci cand vrea sa se linisteasca. Totul depinde de tine!"

Raspuns mamica: "Mami singura nu o sa se linisteasca niciodata. Trebuie sa o linistesti tu,sa incerci sa ii vorbesti sa ii canti un cantec care sa ii placa ei, dar incearca sa faci toate acestea fara sa o iei in brate, este mult mai bine, mai ales daca este maricica."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.