Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Daca ati fi divortati v-ati impaca de dragul copilului?

Raspuns mamica: "Nu, m-as impaca daca l-as mai iubi, dar in rest nici nu vreau sa aud. De ce sa-i ofer copilului o familie falsa in care domneste lipsa de incredere si dragostea este putina sau deloc... mai bine cresc copilul singura decat sa-l oblig sa traiasca astfel. O ruptura este tot o ruptura chiar daca incerci sa o lipesti."

Raspuns mamica: "O data ce am divortat... nu mai exista cale de imapacare. Nici macar de dragul copilului. Eu sunt divortata de 3 ani si am 2 copii... chiar daca sunt singura nu m-as putea impaca cu el nici pentru copii. Asa ceva este exclus! Imi pare sa spun asta dar trecutul ramane trecut."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.