Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Ce marca de iaurt recomandati? Cu fructe sau simplu?

Raspuns mamica: "Eu sunt pentru iaurtul simplu daca se cumpara. Am auzit ca nu este bine sa fie consumat in cantitate mare ptr ca contine lactoza si produce dereglari in organism. De preferat pentru copii ar fi sa facem in casa daca avem sursa de lapte. Cu fructe nu sunt de acord sa consume ptr ca sigur este facut doar cu coloranti, nu cred ca baga fructe in ele asa cum au fost la inceput cand au aparut pe piata si gaseai efectiv bucata de caisa sau visina."

Raspuns mamica: "Buna, iaurtelul se introduce de la 7 luni, dar nu cel cu fructe ci cel simplu; eu fetitei mele ii dau Cremosso; este fin si il mananca mai bine... iaurtul cu fructe fa-l tu in casa, e simplu cu fructe din compot sau fructe proaspete; sa sti ca si Danonino este mai sanatos decat iaurturile "naturale"; Danonino este testat pentru copii mici pe cand iaurturile naturale nu sunt decat prafuri care dau gust de iaurt cu alti ingredienti... Te pwp si succes la papica."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.