Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Pentru cele care aveti mai multi copii, o intrebare: cum va descurcati financiar?

Raspuns mamica: "Noi avem doi copii, unul de 3 ani, alta de 6 luni. Cheltuieli prea mari cu copiii nu sunt... papersi la cea mica, dulciurele, jucarii, servetele umede, hainute, cam asta cheltuim pentru copii. Ne descurcam cat de cat bine cu salariul sotului si indemnizatia. Ne-am fi descurcat excelent probablil daca nu am avea multe datorii la banca si la car...."

Raspuns mamica: "Eu am 3 copii. Si ... ne descurcam e bine spus. Ne dramaluim banutii sa ne ajunga pentru ce ne trebuie. Baiatul cel mare este in clasa a VIII a si primeste bursa de merit, deci este un ajutor de nadejde in casa. In rest.. locuim la tara, deci avem gradina si animale. E putin mai usor decat cei ce trebuie sa cumpere totul. Dar e si mai multa munca."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.