Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

De ce fetita mea se zbate in somn ?

Raspuns mamica: "Incearca sa intrebi un medic pediatru, sa ii povestesi in detaliu ce fel de miscari, cum se zbate noaptea. Ar putea fi simple vise sia sa reactioneze, dupa cum ni se intampla si noua noapte sa avem reactii necontrolate in timpul somnului. Cel mai bine intreaba pediatrul."

Raspuns mamica: "Poate pentru ca viseaza urat sau poate ca se datoreaza unei intamplari, traume suferite, nu stiu de exemplu a fost lovita sau certata ... asta daca nu face ea asa de obicei, ca daca e un fel de tic cred ca ar trebui intrebat un medic, eventual un psiholog. "

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.