Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Sunt folosite ceaiurile pentru copii din primele luni de viata ?

Raspuns mamica: "Da exista in farmacii ceaiuri speciale pentru nou-nascuti si sunt foarte bune.Dar sa le dati doar pe cele speciale varstei sa nu le face-ti dumneavoastra de tei sau musetel ca este bun pentru liniste ca nu sunt bune,ba din contra ii feti face rau.Intrebati farmacistul."

Raspuns mamica: "Am mai spus ca ceaiurile sunt pentru a trata si nu se dau asa la intamplare. Totusi sunt ceaiuri, pentru orice varsta, care nu afecteaza daca bei si zilnic. Sunt ceaiuri pentru colici care se dau cat sunt micuti, sau pentru diaree, constipatie etc. Vreau totusi sa spun ca musetelul, menta, anasonul, chimen etc. sunt ceaiuri care se pot da copiilor si nou-nscuti daca trebuie."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.