Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Prezervativele te pot asigura ca in timpul actului sexual nu se rup ?

Raspuns mamica: "Nu sunt o metoda foarte sigura, deoarece exista riscul sa se rupa oricand. Au fost multe cazuri in care sa vorbit despre prezervativ ca fiind 75% sigur si e folosit cel mai des in randul tinerilor adolescenti. Deci poti folosi prezervativul, dar cu foarte mare grija."

Raspuns mamica: "Nu te pot asihura de aceea trebuie verificat, dupa ce ati consumat actul sexual puteti pune putina apa in el sa vedeti daca s-a spart. Dupa mine este cea mai sigura metoda anticonceptionala, atat timp cat folositi prezervativ de buna calitate. Eu pe metoda aceasta merg caci e cea mai sigura pentru mine."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.