Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Cat de importanat poate fii clasa pregatitoare? Este importanta sau nu?

Raspuns mamica: "Da, este foarte importanta, deoarece copilul invata literele, cifrele si, de asemenea, invata operatiile elementare de tipul 1+1=2. Ii dezvolta gandirea, acest lucru fiind unul bun pentru cand va intra in clasa 0 sau clasa I. Deci, clasa pregatitoare este benefica pentru copil."

Raspuns mamica: "Da, este destul de importanta deoarece aici invata, sau mai bine spus cimenteaza mult mai bine ceea ce au invatat la gradinita: literele sa numere, adunarea. Li se implementeaza mult mai bine notiunile de baza. Ii ajuta sa se obisnuiasca cu programul de scoala, cu statul in banci, care nu este tocmai placut."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.